Om FANTASIFULLA MAGISKA SAGOLIKA LEVANDE SKAPANDE LEKFULLA UTFORSKANDE Litteraturhuset Trampolin

Tack och hej och välkommen Ingeborg!

Tack och hej från mig!

Idag jobbar jag, Karin Forsgren Anderung, min sista dag i Sandvikens kommun. Jag började som projektledare för litteraturhusprojektet i oktober 2010 och har sedan juli 2013 arbetat som verksamhetsutvecklare på Litteraturhuset Trampolin.

Det har som ni säkert förstår varit en helt fantastisk resa att få vara med om. Projekttiden har vi beskrivit i skriften Från idé till invigning – Berättelsen om Sandvikens litteraturhusprojekt och här på bloggen finns ju vår verksamhet dokumenterad sedan 2012.

Att få avsluta tiden här i Sandviken med boksläpp och inbjudan till utbildningar i ”Trampolinmodellen” känns fantastiskt bra!

Den som kommer att ta över min tjänst är Ingeborg Wasserman Westlin. Ingeborg är bibliotekarie och har i några års tid arbetat på biblioteket i Sandvikens Kulturcentrum med framförallt barn- och ungdomsfrågor. I botten har Ingeborg en teaterpedagogutbildning som varit värdefull då hon haft olika uppdrag åt Trampolin de senaste åren. Hon har bl.a. varit med och utvecklat litteratur- och berättarprojekten Sandvargen, Ishavspirater och Portalen.

Ingeborg kommer förstås själv att presentera sig för er här på bloggen framöver.

Jag vill bara avsluta med att säga tack till er bloggläsare, även om ni sällan använder kommentatorsfältet får vi ofta respons när vi träffar er eller i andra sociala medier och får då höra att ni inspireras av och använder tipsen från bloggen.

Varmt lycka till i ert framtida viktiga arbete med barns och ungas läs- och språkutveckling!

 

 

Sök inlägg

Filtrera