Om FANTASIFULLA MAGISKA SAGOLIKA LEVANDE SKAPANDE LEKFULLA UTFORSKANDE Litteraturhuset Trampolin

Senaste nytt på seminarie-fronten

Litteraturhuset Trampolin har under åren som verksamhet och som projekt regelbundet erbjudit lite större regionala seminarier på olika platser i länet och med olika teman och samarbetspartners. Det senaste var Att berätta för barn och unga 2015, som genomfördes i Söderhamn i november 2015 i samarbete med Region Gävleborg/Kulturutveckling, Söderhamns kommun och Riksteatern Gävleborg.

Just nu är vi i planeringsstadiet för två seminarier till hösten. Det första kommer att äga rum under vecka 39 och kretsa kring utvärderingar av och vetenskapliga utgångspunkter i projekt. Seminariet arrangeras tillsammans med Högskolan i Gävle, i vars lokaler det också kommer att äga rum. Under seminariet kommer den projektbank som Litteraturhuset Trampolin just nu håller på att utveckla att presenteras.

Det andra seminariet blir, kanske inte helt oväntat, Att berätta för barn och unga 2016. I måndags var vi tillsammans med länsteaterkonsulenten i Ockelbo för att titta på lämplig lokal för seminariet. Ockelbo har många fina föreläsningslokaler, så det blir inget problem att hitta något, snarare att välja! Region Gävleborg/Kulturutveckling kommer även i år att vara medarrangör för seminariet, som kommer att äga rum i vecka 47.

Så snart vi spikat datum och program återkommer vi med information, håll koll på våra informationskanaler: blogg, hemsida, Facebook och sändlista för nyhetsbrev.

Sök inlägg

Filtrera