Om FANTASIFULLA MAGISKA SAGOLIKA LEVANDE SKAPANDE LEKFULLA UTFORSKANDE Litteraturhuset Trampolin

Kulturting i Sandviken 2015

I maj förra året kunde hundratalet kulturaktiva från länet för första gången på nästan 20 år sammanstråla på Region Gävleborgs (dåvarande Landstinget Gävleborgs) Kulturting i Söderhamn. (Läs en sammanfattning av dagen här.) Nu börjar det dra ihop sig till årets Kulturting, som kommer att genomföras i Sandviken. Den 18 april bjuder Region Gävleborg tillsammans med Sandvikens kommun in till en dag fylld av inspiration och möten i Sandvikens Kulturcentrum. Dagen bjuder på allt från en stor gemensam förläsning till mindre seminarier, en mässa om kulturen i Gävleborg och många tillfällen att knyta nya och stärka gamla kontakter.

Litteraturhuset Trampolin bidrar med ett valbart seminarium under eftermiddagen under rubriken Berättarinspiration på Trampolin. Deltagarna i seminariet kommer att få en inblick i verksamheten och tillverkar ett eget berättarspel.

Kulturtinget är öppet för alla ”som bidrar till länets rika kulturliv”: föreningsaktiva, kulturskapare, politiker, tjänstemän. Att delta i Kulturtinget är gratis, och Region Gävleborg bjuder på lunch och fika. På kvällen erbjuds underhållning och middag till en kostnad av 150 kronor.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här. Sista anmälningsdag är den 8 april.

Hoppas vi ses!

 

Sök inlägg

Filtrera