Om FANTASIFULLA MAGISKA SAGOLIKA LEVANDE SKAPANDE LEKFULLA UTFORSKANDE Litteraturhuset Trampolin

Filmen, boken och paddan – inspirationsdag i Sandviken i höst

Sandvikens Kulturcentrum/Litteraturhuset, Kulturutveckling/Region Gävleborg och Mediecentrum Bollnäs bjuder in till en inspirationsdag i Sandvikens Kulturcentrum i höst om verktyg för berättande och språkutveckling – Filmen, boken och paddan. Inspirationsdagen äger rum torsdagen den 10 september kl. 9.30 – 16.00.

I början av 2014 genomfördes konferensen Kreativt berättande i Bollnäs. Deltagarna fick då bl.a. lyssna på Karin Jönssons forskning kring digitala redskap i undervisningen. (Vilket vi berättade om i bloggen i januari 2014.) Under inspirationsdagen Filmen, boken och paddan kommer Karin Jönsson att berätta om sitt fortsatta forskningsarbete.

Läs en film! är en verksamhet som pågått i länet under många år. Den 10 september släpps tre nya filmväskor. Dessa kommer att presenteras under inspirationsdagen och det ges möjlighet att titta närmare på dem.

Under eftermiddagen erbjuds parallella seminarier med möjlighet till fördjupning och ”prova-på”.

Dagen kommer att vara kostnadsfri för deltagare från Gävleborgs län.

Under maj månad kommer officiell inbjudan med detaljerat program, där det kommer att framgå när och hur man kan anmäla sig till inspirationsdagen.

Karin Jönsson 2

Karin Jönsson föreläser på konferensen Kreativt berättande i Bollnäs 2014.

 

Sök inlägg

Filtrera