RSS Feed

Superrolig höst!

0

12 november, 2019 av Ingeborg Wasserman Westlin

Vi är just nu inne i en intensiv arbetsperiod med projektet Trampolinmodellen! Vi har precis genomfört ett stort seminarium Bilderboken i centrum – barns berättande och skapande för pedagoger och bibliotekspersonal i länet. Det vill vi gärna berätta mer om! Och nästa vecka åker vi till Helsingfors och deltar i en nordisk konferens där vi från Trampolin ska föreläsa och hålla i workshop i en hel dag. Det ska bli väldigt roligt! Vi vill skriva om detta också förstås, men tills vi får en lucka i vårt schema får ni hålla tillgodo med en bild från vårt seminarium och en hälsning från oss att vi återkommer med nya spännande blogginlägg i början av december! Katarina & Ingeborg


Inga kommentarer »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook