RSS Feed

Barnworkshopar på höstlovet

0

23 oktober, 2013 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Litteraturhusets lär- och upplevelsemiljö, som kommer att inredas i Sandvikens Kulturcentrum och invigas våren 2014, har växt fram i samspel med barn och unga i olika åldrar från olika delar i Sandviken (vilket vi berättat om i bloggen vid flera tillfällen). Under höstlovet söker vi nu ytterligare hjälp från barn och unga, denna gång med att hitta färger och material som är fina, sköna, mysiga… Barnkulturarkitekten/designern Eva-Johanna Isestig (tidigare Sandberg) kommer att leda arbetet tillsammans med personal från Litteraturhuset, Konsthallen, Biblioteket och ungdomsverksamheten. Bl.a. kommer en riktig arkitektmodell av lokalerna att demonstreras!

Måndag den 28 oktober kl. 14.00 – 16.30 (för 11-13-åringar)

Tisdag den 29 oktober kl. 14.00 – 16.30 (för 14-16-åringar)

Vi bjuder naturligtvis på smarrigt fika! Tipsa gärna barn och unga i din närhet om workshoparna!

Höstlov, annons


Inga kommentarer »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook