RSS Feed

Planeringsmöten lär- och upplevelsemiljö

0

18 juni, 2013 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Idag får litteraturhusprojektet besök av barnkulturdesignern Eva-Johanna Sandberg, som tillsammans med barn i Sandviken tagit fram ett konceptförslag för Litteraturhusets lär- och upplevelsemiljö. (Läs mer om det i tidigare blogginlägg här och här). Tillsammans ska vi diskutera hur vi kan gå vidare med konceptet. Vi ska också träffa Tekniska kontoret för att diskutera hur Litteraturhusets lär- och upplevelsemiljö kan beredas plats i Kulturcentrum.

I förra veckan fick vi besked om att Sigrid Göranssons stiftelse beviljat kultur- och fritidsförvaltningen 500.000 kronor för förverkligandet av lär- och upplevelsemiljön. Gunvor Göranssons kulturstiftelse har beviljat 60.000 kronor för samma ändamål.

När vi vet mer om hur detaljerna kommer att se ut och hur vi går vidare med konceptet återkommer vi med information.

 

 


Inga kommentarer »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook