RSS Feed

Statusrapport

0

25 januari, 2013 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

De senaste veckorna har varit fulla av aktiviteter men i bloggen har det inte hänt så mycket… och just därför! I vecka 3 genomfördes tre barnworkshopar med syfte att få veta hur barnen skulle vilja att ett litteraturhus i Sandviken ska se ut och vad de skulle vilja göra där.

Denna vecka har projektledaren besökt Gävle och Bollnäs tillsammans med länsbiblioteket och länsmuseet och informerat om Berättarryggsäcken för representanter från Gävle, Söderhamn, Ovanåker och Bollnäs. Själva ryggsäcken behövde också lite omsorg då en av doftburkarna hade gått sönder… Men nu är det åtgärdat och ryggsäcken är på väg ut för att träffa barn på Pinnhagens förskola! Ryggsäcken är uppbokad varje vecka fram till påsk, och det är naturligtvis jätteroligt!

Nästkommande veckor innebär mer kontorstid för projektledaren och förhoppningsvis också tid för uppdatering av bloggen.

Trevlig helg!

 


Inga kommentarer »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook