RSS Feed

Nedräkning pågår!

0

14 december, 2012 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Nu är det inte långt kvar! Om ganska precis två timmar drar invigningen av Sandvikens Kulturcentrum igång! Det är ett digert program som arbetats fram för eftermiddagen och kvällen och många människor har arbetat hårt för att få allt klart till idag.

Kulturcentrum kommer bland annat att inrymma bibliotek, kulturskola, konsthall, Folkets Hus, Turistbyrå, kulturförskola och delar av Bessemerskolans estetiska program. Även den framtida litteraturhusverksamheten kommer att ha sin hemvist i Kulturcentrum.

Under invigningen kommer litteraturhusprojektet att medverka genom att ställa ut Berättarryggsäcken och visa upp ett urval av det arbete som gjorts i barngrupper kring materialet. Några av berättelserna ur Berättarryggsäcken kommer också att läsas upp på scenen utanför biblioteket:

14.20 Bernt-Olov Andersson läser berättelsen ”Fotbollsskon”
15.20 Mikael Nykäsenoja läser berättelsen ”Locktången”
16.20 Carin Lennartsson läser berättelsen ”Bandybollen”
18.20 Seve Hajo läser berättelsen ”Kartonghuset” (på arabiska)

Hoppas att vi ses idag!

Läs mer om Kulturcentrums invigning här.


Inga kommentarer »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook