RSS Feed

Styrgruppsmöte och workshop

0

5 december, 2012 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Imorgon blir det en spännande och intensiv dag för litteraturhusprojektet. På förmiddagen genomförs årets sista styrgruppsmöte och styrgruppsmedlemmarna från Sandvikens kommun, länsbiblioteket, Högskolan i Gävle och Bollnäs kommun ska bl.a. prata om hur projektet ska fasas över till verksamhet vid mitten av 2013.

På eftermiddagen genomförs en workshop med barnkulturdesigner Eva-Johanna Sandberg som följer upp de workshops som gjordes med barn och personal i våras av designstudion Kidding (Eva-Johanna tillsammans med Sara Stiber). Resultaten från morgondagens workshop kommer tillsammans med de barnworkshopar som planeras till januari att utgöra viktiga pusselbitar i planeringen av den framtida litteraturhusverksamheten.

Vi kommer naturligtvis återkomma med rapporter från workshoparna framöver här på bloggen.


Inga kommentarer »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook