RSS Feed

Informationsträffar kring Berättarryggsäcken

0

29 november, 2012 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Berättarryggsäcken har varit väldigt uppskattad och efterfrågad i Sandviken sedan den lanserades i början av september och nu vill litteraturhusprojektet tillsammans med länsmuseet, länsbiblioteket och folkteatern inspirera andra kommuner i Gävleborg att ta fram lokala varianter av ryggsäcken. Vi bjuder därför in till två informations-/inspirationsträffar kring materialet den 22 och 23 januai i Gävle och Bollnäs. Målgrupp är kulturansvariga, bibliotekspersonal, museipersonal, kulturpedagoger m.fl. På programmet står bl.a. demonstration av ryggsäckens och handledningens innehåll, praktiska fakta om hur man tar fram en lokal berättarryggsäck och en föreläsning kring hur alla föremål bär på en berättelse. Läs hela inbjudan här.

Ryggsäcken med föremål


Inga kommentarer »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook