RSS Feed

Efter bokmässan…

0

4 oktober, 2012 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Är tillbaka på kontoret igen efter några intensiva dagar i Göteborg. Det var väldigt roligt att få sätta fokus på barns inflytande och deltagande under en förmiddag i Gävleborgs monter. Och vi är så glada över att barn i Gävleborg ville vara med och dekorera montern åt oss! Barn i Gävle, Sandviken och Söderhamn har skapat konstverk som vi fick ta med ner till mässan och visa upp i montern under barnkonventionentemat. Se här nedan vilka fina alster barnen i Sandviken (draken; barnen är namngivna på skylten! samt mobilen), Gävle (luftballongen) och Söderhamn (lakanet) hade gjort! Och läs här om hur de jobbat i Söderhamn och Sandviken med barnkonventionentema inför bokmässan.

Draken i montern 2Barnens namn i montern

Mobilen i monternLakan i montern

Luftballong i montern


Inga kommentarer »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook