RSS Feed

Skaparkraft – alla barn har rätt att delta!

0

28 september, 2012 av Karin Forsgren Anderung

Lyssna på sidans text med ReadSpeaker

Nästa programpunkt under temat Barnkonventionen här på Bokmässan i Göteborg handlade om alla barns rätt att delta. Lars Lundqvist berättade på ett oerhört gripande och engagerat sätt om arbetet med projektet Skaparkraft. Man kan nå fantastiska resultat om man ser möjligheter istället för hinder när funktionshindrade barn vill delta i kulturlivet och skapa konst. Skaparkraft har förändrat livet för många av de deltagande barnen. Projektet har utvecklats i Norrbotten och har genom Länskultur Gävleborg kommit till vårt län. (Läs mer om Skaparkraft i Norrbotten här och Skaparkraft i Gävleborg här.)

Lars 1

 


Inga kommentarer »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkivet

Följ oss på Facebook